Ramona Manescu la Cafeneaua Liberala

Clubul Bloggerilor Liberali si Cafeneaua Liberala va asteapta marti, 16 august, ora 18:30, la o intalnire cu una dintre cele mai incantatoare liberale: Ramona Manescu, un politician performant. Vom discuta despre Parlamentul European, fonduri europene, regionalizare, dar si despre o groaza de probleme actuale ale PNL. Va asteptam!

1 comment:

  1. CN CFR SA
    CATRE
    MINISTRUL TRANSPORTURILOR

    Subsemnatul GIRLEA CRISTINEL , cu domiciliul in Loc.Bumbesti-Jiu, Str. Jiului, Bl 8, Sc1 AP. 14 Jud. Gorj salariat al CN CFR S.A in functia de TEHNICIAN I in cadrul SECTIEI L5 TG-JIU Sucursala C.R.E.I.R CF CRAIOVA sesisez urmatoarele:
    La data de 28 septembrie 2008 fiind de serviciu la Statia CFR TG-JIU in functia de impiegat de miscare am primit o dispozitie scrisa in vederea expedierii trenului 30402 nesemnalizat instructional drept urmare am fost sanctionat disciplinar ,decizie de sanctionare care a fost anulata de instant de judecata CURTEA DE APEL CRAIOVA prin decizia 4336/28.03.2012 din dosarul 14495/95/2008.
    Am formulat plangere penala impotriva celor care se fac vinovati de abuz in serviciu fals si uz de fals ,amenintare drept urmare va anexez un material cu privire la acest dosar si solicit sa se faca cercetari si sa dispuneti masurile care se impugn cu cei care se fac vinovati de producerea acestora .
    Scaunasu Doru Fredi a obtinut unele acte pe care le anexez pentru a se folosi de ele in instanta de judecata drept urmare asa cum am aratat solicit sa se faca cercetari cu privire si la modul cum au fost obtinute aceste adrese raspuns care sunt false si nu corespund cu instructiile in vigoare .

    Data GIRLEA CRISTINEL
    22.02.2014


    DOMNULUI MINISTRU AL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCTURII

    ReplyDelete

My Blog List