Campania "Pentru un Parlament de calitate nu votam ca oile"

Poate vi s-ar parea potrivit ca primii candidati pe care ii prezentam sa faca parte din PNL. Sunt, desigur, printre candidatii pe care o sa ii promovam, mai multi liberali. Insa ideea de la care vom porni campania noastra nu vizeaza doar un partid sau o alianta, o doctrina sau alta. Consideram ca nu orice candidat, parasutat pe o lista, merita sa ne reprezinte din cel mai important for al democratiei romanesti. 

In spiritul liberalismului, al principiilor si valorilor democratiei si al bunului simt, primii doi candidati pe care ii recomandam pentru a fi sustinuti si votati, daca cumva locuiti in Bucuresti, in colegiul 13, sau la Iasi, in colegiul 10, sunt Ionut Vulpescu (PSD/USL) si Razvan Constantinescu (PER). Ambii candideaza pentru Camera Deputatilor. Cu ambii ne-am intalnit si ne-au vorbit despre proiectele lor.  

Ionut Vulpescu  e un tanar teolog, doctor in filozofie, scriitor, cu o bogata experienta politica, secretar executiv al PSD, proaspat desemnat in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman


Razvan Constantinescu e un om cu convingeri liberale, cu spirit civic, medic primar - medicina interna și gastroenterologie - sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore. T. Popa" din Iasi. Un tip ambitios care s-a luptat cu statul si l-a invins. 


Va invitam sa colaborati cu noi in gasirea unor candidati de calitate, pe care ii vom prezenta rand pe rand, indiferent din ce partid sau alianta fac parte, sau daca sunt independenti. Nu uitati, votul este uninominal, iar parlamentarii nu au mandat imperativ!  

Bogdan Duca despre cei doi candidati:  

- "Cunoscându-l pe Ionuţ Vulpescu a trebuit să accept că au şi pesediştii oameni votabili. La un antifesenist şi un om de dreapta ca mine, asta e chiar o revelaţie, zic eu.

Ionuţ nu este doar un politician, este un teolog. Deci este un om cu sensibilităţi morale şi intelectuale care nu pot decât să îmbogăţească fericit un discurs de stânga. Şi, tot datorită primei vocaţii, celei de teolog, este mult mai imunizat la ispitele periculoase ale socialismului. Poate chiar mai imun decât îşi închipuie el...

Cu Ionuţ,  Parlamentul României va fi mai bogat.  Iar în contextul în care deja mă trec fiorii când mă gândesc la cum va arăta viitorul Parlament, cred că  prezenţa lui Ionuţ în Camera Deputaţilor nu este doar de dorit ci... obligatorie pentru a mai putea salva câte ceva."

- "Pe Răzvan Constantinescu l-am întâlnit "faţă către faţă" o singură dată. Dar pe Facebook de multe ori. E moldovean, e liberal şi... chiar dacă va candida sub simbol ecologist la Iaşi, este un om de dreapta!

Medic excelent, moldovean simpatic şi microbist moderat, Răzvan Constantinescu m-a convins că mă pot "lăsa" pe mâna lui. Sper să îi convingă şi pe ieşenii din colegiul în care va candida."  

No comments:

Post a Comment

My Blog List