Despre basismul in stare pura patruns in PNL

Cu cat un partid e condus de o personalitate mai autoritara si mai agresiva, cu atat apar sustinatori fanatici ai acestuia, cu un limbaj din ce in ce mai suburban. Agresivitatea unor postaci de partid, PNL, fata de cei care nu sunt yesmeni, si similitudinea cu practicile de atac basiste: iata o tema pe care o trateaza in articolele lor cativa bloggeri liberali: 


"Dupa principiul cine nu este exact ca mine trebuie eliminat, indepartat si jignit, in ultima vreme, printre cei care declara ca slujesc cauza monarhica, membrii Clubului Bloggerilor PNL (atentie nu confundati cu Clubul Bloggerilor Liberali), au aparut cativa indivizi care utilizeaza un limbaj extrem de agresiv, limbaj care, ar putea chiar sa indeparteze posibilii sustinatori ai monarhiei, ai Casei Regale si, de ce nu, ai PNL." - Mai mult pe acest subiect, pe blogul Theodorei, "Hai ca se poate!"


Pe aceeasi tema, legata de postacii furiosi ai PNL, scrie si Epistole pentru Zeus


"Cum poate o persoană care pretinde că susţine Monarhia să folosească un asemenea limbaj suburban? Cum este posibil ca astfel de indivizi necivilizaţi şi brutali în exprimare sau comportament să apară pe postul naţional de televiziune şi să vorbească despre Majestatea Sa Regele Mihai I? Despre singurul reper moral al Romaniei!" Aveti si alte detalii pe blog


Si Dan Patrascu Baba scrie despre basismul liberalilor USL-isti, intr-un articol postat pe Romania Liberala:


"Puterea s-a schimbat, iar USL-ul deține acum aproape toate pârghiile în stat. Din păcate, băsismul a fost moștenit și de USL-iști, și mai ales de liberalii USL-iști. (...)Acum vreo lună de zile am avut o discuție în contradictoriu cu un distins politician liberal. Îmi exprimam dezamăgirea pentru modul cum sunt gestionate problemele țării. Ca la un semnal, postacii USL-iști liberali au început să cânte în cor „Dacă nu-ți convine, pleacă din țară”. Băsism în stare pură! " 


Multi se intreaba daca "liberalul" Becali are si el vreo influenta. Se pare ca da. No comments:

Post a Comment

My Blog List