24 -27 octombrie - Apel la concordie nationala

In perioada curpinsa intre 24 si 27 octombrie, noi, bloggerii liberali, facem un apel la reconciliere nationala in jurul Monarhului nostru.

In aceste zile, in particular, invitam blogosfera si mass-media la incurajarea unui armistitiu politic. Sunt momente, precum "Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai", cand romanii, indiferent de nationalitate, religie sau orientare politica, trebuie sa isi regaseasca speranta comuna intr-un viitor mai bun.

Coroana Romaniei, sub care s-a facut Unirea cea Mare, sa fie macar in aceste zile simbolul sub care sa ne regasim unitatea si fraternitatea pierduta la 30 decembrie 1947.

In vremurile tulburi pe care le traim, avem nevoie mai mult decat orice de un moment de respiro, in care sa ne omagiem in liniste Suveranul. De aceea, noi, bloggerii liberali, ne obligam ca in aceste zile sa nu raspundem niciunei provocari, de orice natura ar fi aceasta, si sa cultivam valorile nationale, in bucuria jubileului Majestatii Sale, Regele Mihai.

Bogdan Duca, Vasi Baescu, Monika Lungu, Liliane Michels, Marius Manea-Rizea, Lilick, Transildania, Florin Craciun, Daniel Gheorghe, Zeus, Elfy, Tudor Mihaescu, Gondolin Shador, Adrian Craciunescu.

Alaturi de noi, doamna prof. Zoe Petre.

Ii rugam pe toti colegii nostri care vor sa se alature apelului, sa il semneze si sa il promoveze.

3 comments:

  1. Excelenta idee, subscriu pe dată și sper că și alții decît bloggerii liberali se vor lăsa convinși.

    ReplyDelete
  2. Multumim mult, doamna Petre!

    ReplyDelete

My Blog List