Nu vom susține niciun candidat la alegerile prezidențiale

În contextul mișcărilor de pe scena politică românească, Asociatia "Clubul Bloggerilor Liberali" își reafirmă susținerea fără rezerve a cauzei monarhiste. În acest sens, declarăm că nu vom susține niciun candidat la alegerile prezidențiale din 2014. 

Sperăm ca, la peste 23 de ani de la căderea comunismului, din ce în ce mai mulți români să înțeleagă că susținerea unui prezidențiabil înseamnă susținerea republicii și, automat, perpetuarea stării de fapt impuse în 1947, din dorința Moscovei de a pune stăpânire pe țara noastră și de a ne strivi Coroana Regală - simbol de netăgăduit al demnității și independenței noastre - sub șenilele tancurilor rusești. 


Se vorbește mult despre Dreapta în ultimele zile. Însă în afară de Familie, Morală, Proprietate, Stat minimal sau Capitalism, nicio Dreaptă autentică nu se poate construi în afară valorilor istoriei și tradiției noastre. Credem că reîntoarcerea la Monarhie va însemna ruperea totală de comunism și revenirea firească a României în marea și respectata familie a Monarhiilor Europene. 


7 comments:

 1. Anonymous09:50

  Uite exact asa ar trebui sa actioneze toti monarhistii autentici!

  ReplyDelete
 2. Tocmai v-a dat ţeapă Căcărău (la Comisie), nu se modifică Art. 1. :)

  ReplyDelete
 3. Nu e dupa cacarai, nici daca sunt sefi la Senat, crede-ma.

  ReplyDelete
 4. Dar nu de art 1 e vorba. Vrem revizuirea art 152 intai.

  ReplyDelete
 5. Dreptate pentru Rege si romani!

  ReplyDelete
 6. In sfarsit,ceva concret in acest spatiu.Doamne ajuta!!

  ReplyDelete
 7. In memoria eterna a tuturor eroilor neamului pentru Faurirea, Apararea,Independenta, Unitatea si Reantregirea Patriei, a celor martirizati pentru Credinta, adevar si Dreptate si a celor cazuti pentru Libertate
  "Din Trecutul Tacerii Dreptatii"- "INVITATIE"
  " Veniti in Tara Zeului Social.
  Veniti sa ne vizitati.
  Veniti voi insiva, cu Auzul, cu Vazul, cu Mintea si cu Inimile voastre.
  Veniti si nu aduceti cu voi Radioul, Televizorul si Ziarele.
  Veniti, si mai ales, nu aduceti cu voi mancare si apa, lampi pentru lumina si lemne pentru
  foc.
  Veniti numai cu voi insiva si traiti printre noi, in lumea noastra.
  Veniti si spuneti apoi lumii ce ati vazut, ce ati auzit, ce ati simtit si mai ales ce ganditi.
  Poate numai asa va fi ucis Balaurul Minciunii din vocea Radioului, din ochii
  Televizorului, din litera Ziarelor, despre prea multa noastra Fericire.
  Poate numai atunci, va invinge nu compatimirea fata de noi, ci plansul pentru viitorul
  nefericit care va asteapta.
  Veniti pana nu este prea tarziu, pentru voi ! " [Grigore Lapusan-Transilvan]
  Democraţia din întreaga lume şi din România promite dreptate, chiar dreptate până la capăt, dar cum?! Curtea Internaţională de Justiţie nu poate judeca actul ilegal şi ilegitim, de la 30 decembrie 1947, din România, pentru că autorul, de fapt agresorul, Uniunea Sovietică nu mai există. Da, Stalin a murit, victimile, însă, poporul român şi Regele său legitim, Mihai I al României există. Dreptatea până la capăt trebuie înfăptuită aici, în România, de adevăratele conştiinţe ale acestei naţiuni, cu o condiţie indispensabilă: aceea ca politicienii români să schimbe iubirea de putere cu puterea de a-şi iubi şi sluji ţara, sau să facă tot binele posibil, în condiţii imposibile! Aşa cum a făcut Regele Mihai! «Scânteia», spunea un gânditor al timpului nostru, «nu ţâşneşte pentru că norii se întâlnesc, norii se întâlnesc pentru ca scânteia să ţâşnească ».
  Să dea Dumnezeu să fim norii care vor reaprinde scânteia Monarhiei Constituţionale, în Regatul Român! Trăiască Regele!”  (Aurel V. ZGHERAN)

  ReplyDelete

My Blog List