Senatorul Popa... "Avem nevoie de noi lideri"

Printre lucrurile pe care ni le-a spus senatorul Popa ieri, la Cafeneaua Liberala, un lucru mi-a atras in mod special atentia. Am inceput la un moment dat sa analizam de ce alte filiale nu evolueaza la fel de bine ca PNL Bihor, iar invitatul ne-a spus ca in multe parti, in tara, liderii PNL locali nu simt nevoia de a incuraja aparitia unor potentiali noi lideri. Din contra. Se multumesc cu pozitia pe care o au, candideaza pe orice functie posibila, dar nu incearca sa stimuleze oameni tineri din partid, nu ii provoaca sa concureze intre ei. Se creeaza astfel in timp o diferenta mult prea mare intre notorietatea liderului local si masa membrilor de partid din filiale. Senatorul Popa ne-a spus ca prefera de multe ori sa stea mai in umbra, nu isi doreste ministere sau alte functii, nici sa apara la posturile tv, insa deja "creste" o a treia generatie de tineri cu aptitudini de lideri, dupa ce cu primele valuri i-a aruncat in valtoarea politica pe Lucia Varga (deputat-presedinta OFL) sau pe primarul de Oradea, Ilie Bolojan.



3 comments:

  1. Dacă am mai avea doi lideri de acelaşi calibru, partidul ar fi imbatabil! Dar la noi se preferă să fie promovate laozele, sau necunoscuţii!
    Noi ne-am propus să promovăm pe cei cu adevărat performanţi, care nu cer nimic (funcţii sau facilităţi),decât să li se aprecieze munca!
    Şi o s-o facem, fără nici-un parti pris!

    ReplyDelete
  2. Îmi plac. Să le pui și pe fb.

    ReplyDelete

My Blog List